KV21: Med alle partier i flertalsgruppen vil det give arbejdsro

23. november 2021 KV21

I denne tid er det nyvalgte byråd i gang med at undersøge mulighederne for, at alle 31 byrødder bliver en del af flertalsgruppen og ifølge Roger Buch, som er ekspert i kommunalpolitik, så er det godt for borgmesteren, hvis det lykkes.

“Det giver det nye byråd en rolig start på perioden og man kan sidde stille og roligt og snakke om, hvem der skal i hvilke udvalg og hvem der skal have hvilke formandsposter”, siger Roger Buch til SønderborgNYT.

Men inden byrådspolitikerne når frem til snakken om udvalgene, så skal de finde sammen om en politik, som de alle kan se sig selv i.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og kan de finde det, så kan borgmesteren gå ud og sige, at han kan samle hele byrådet og det er jo bedre end at byrådet skal stemme sig igennem en masse af de sager, som skal behandles”, siger Roger Buch.

“Og det er jo svært for partier, som er med i budgetforlig, at gå ud og sige, at der ikke er et godt samarbejde”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...