KV21: Mød borgmester Erik Lauritzen og borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby i valgdebat på SønderborgNYT TV

2. november 2021 KV21
Ellen Trane Nørby og Erik Lauritzen mødes i tv-debat
Ellen Trane Nørby og Erik Lauritzen mødes i tv-debat

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre Venstres spidskandidat Ellen Trane Nørby og borgmester Erik Lauritzen fra Socialdemokratiet i valgdebatten ’Mød Partierne’ på SønderborgNYT TV.

I tv-udsendelsen går de to borgmesterkandidater hinanden på klingen i en debat om blandt andet folkeskolerne, fastholdelse og tiltrækning af nye borgere, klima og miljø samt at flere skal bidrage til Sønderborgs udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

I valgudsendelsen bliver ProjectZero også debatteret med fokus på de planlagte vindmøller i Lillebælt, hvor Ellen Trane Nørby blandt andet ønsker mere  borgerinddragelse, mens Erik Lauritzen kræver svar på, om Venstre bakker op om vindmøllerne i Lillebælt.

Også folkeskolerne er til debat, herunder mere frihed til de enkelte skoler, bedre og sikre skoleveje og at der skal udarbejdes en renoveringsplan for folkeskolerne.

Du kan se valgdebatten ’Mød Partierne’ med borgmester Erik Lauritzen fra Socialdemokratiet og borgmesterkandidat for Venstre, Ellen Trane Nørby, tirsdag klokken 17:00 på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...