KV21: Nyvalgte Erik Krogh er klar til at kæmpe for Broager

20. november 2021 KV21

Kommende byrådsmedlem Erik Krogh, Venstre, skriver:

Igennem en årrække har jeg kæmpet for at Broager og Broagerland er blevet mere synlig i den kommunale optik. Der har ikke været meget fokus på Broagerområdet i de seneste byrådsperioder og hvis det fortsætter, vil det betyde at vi afvikler området og det må ikke ske. Det vil gå ud over en velfungerende skole, gode institutioner, dagligvarehandel, forenings- og kulturlivet og meget mere.

Det er i 2021 lykkes at få en konstruktiv dialog med forvaltning og det nuværende byråd, for at sætte gang i en udvikling af Broagerområdet. En vedtaget bystrategi og oprettelse af Broager Udviklingsforum har åbnet op for dette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dialog skal i 2022 udmøntes i en plan for en kommende by- og boligudvikling i Broager. Jeg tror, at det med fire repræsentanter fra Broagerområdet i det nye byråd, vil være med til at fremskynde denne proces.

Venstre fik et flot valg med en fremgang på fire mandater, således at vi nu får 11 mandater i det nye byråd. Det var absolut det bedste kommunevalg for Venstre i mange år, men ikke nok til at få borgmesterposten denne gang.

Jer vil hermed rette en stor tak alle der stemte på mig og med den opbakning, vil jeg forsætte med at arbejde for udvikling i Broager og på Broagerland og naturligvis for udvikling i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...