KV21: Nyvalgte Erik Krogh er klar til at kæmpe for Broager

20. november 2021 KV21

Kommende byrådsmedlem Erik Krogh, Venstre, skriver:

Igennem en årrække har jeg kæmpet for at Broager og Broagerland er blevet mere synlig i den kommunale optik. Der har ikke været meget fokus på Broagerområdet i de seneste byrådsperioder og hvis det fortsætter, vil det betyde at vi afvikler området og det må ikke ske. Det vil gå ud over en velfungerende skole, gode institutioner, dagligvarehandel, forenings- og kulturlivet og meget mere.

Det er i 2021 lykkes at få en konstruktiv dialog med forvaltning og det nuværende byråd, for at sætte gang i en udvikling af Broagerområdet. En vedtaget bystrategi og oprettelse af Broager Udviklingsforum har åbnet op for dette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dialog skal i 2022 udmøntes i en plan for en kommende by- og boligudvikling i Broager. Jeg tror, at det med fire repræsentanter fra Broagerområdet i det nye byråd, vil være med til at fremskynde denne proces.

Venstre fik et flot valg med en fremgang på fire mandater, således at vi nu får 11 mandater i det nye byråd. Det var absolut det bedste kommunevalg for Venstre i mange år, men ikke nok til at få borgmesterposten denne gang.

Jer vil hermed rette en stor tak alle der stemte på mig og med den opbakning, vil jeg forsætte med at arbejde for udvikling i Broager og på Broagerland og naturligvis for udvikling i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...