KV21: Slesvigsk Parti er begyndt på deres valgkamp

20. august 2021 KV21

Valgkampen forud for kommunalvalget begynder for Slesvigsk Parti for alvor denne weekend, når den legendariske VW-bobbel og MKP-campingvogn kører på kryds og tværs i kommunen og kandidaterne præsenterer sig i en række byer.

Turen rundt i kommunen startede fredag ved Ulsnæs-Center i Gråsten og fortsatte ved Super Brugsen i Broager. Lørdag kommer VW-boblen, kandidaterne og de farvestrålende gule SP-Balloner kl. 10:00 først til Perlegade i Sønderborg og senere i Center Øst.

Slesvigsk Parti kommer søndag kl. 10:00 til Kvickly i Nordborg, kl. 12:00 Super Brugsen i Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi kickstarter vores valgkamp ikke i én by og på én dag – ligesom vækst og udvikling ikke er forbeholdt Sønderborg by og sker ikke med et fingerknips. Dynamik og udvikling er for hele kommunen”, siger borgmesterkandidat Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

”Slesvigsk Parti vil investere i vores byer og lokalsamfund og bakke op om vores ildsjæle. Målet er en kommune, der hænger sammen, hvor udviklingen sker med baggrund i byernes rolle, funktion og identitet”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...