KV21: Slesvigsk Parti er begyndt på deres valgkamp

20. august 2021 KV21

Valgkampen forud for kommunalvalget begynder for Slesvigsk Parti for alvor denne weekend, når den legendariske VW-bobbel og MKP-campingvogn kører på kryds og tværs i kommunen og kandidaterne præsenterer sig i en række byer.

Turen rundt i kommunen startede fredag ved Ulsnæs-Center i Gråsten og fortsatte ved Super Brugsen i Broager. Lørdag kommer VW-boblen, kandidaterne og de farvestrålende gule SP-Balloner kl. 10:00 først til Perlegade i Sønderborg og senere i Center Øst.

Slesvigsk Parti kommer søndag kl. 10:00 til Kvickly i Nordborg, kl. 12:00 Super Brugsen i Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi kickstarter vores valgkamp ikke i én by og på én dag – ligesom vækst og udvikling ikke er forbeholdt Sønderborg by og sker ikke med et fingerknips. Dynamik og udvikling er for hele kommunen”, siger borgmesterkandidat Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

”Slesvigsk Parti vil investere i vores byer og lokalsamfund og bakke op om vores ildsjæle. Målet er en kommune, der hænger sammen, hvor udviklingen sker med baggrund i byernes rolle, funktion og identitet”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...