KV21: Slesvigsk Parti opstiller foreløbig 15 kandidater

23. august 2021 KV21
Stephan Kleinschmidt, borgmesterkandidat
Stephan Kleinschmidt, borgmesterkandidat

Siden februar har Slesvigsk Parti været klar med 12 kandidater til kommunalvalget og her tre måneder inden valget får de følgeskab af yderligere tre kandidater. Dermed opstiller Slesvigsk Parti mindst 15 kandidater. Flere kan komme til.

Alle indstillede kandidater blev enstemmigt valgt som byrådskandidater og placeres på stemmesedlen til det kommende kommunalvalg. Med Jeremias Thomsen, 19 år, Sønderborg, Nikolai Hartmann, 27 år, Augustenborg og René Hansen, 50 år og fra Dybbøl tager gennemsnitsalderen et stort nøk nedad.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Endnu tre kandidater er klar til at samarbejde og indvirke positivt på erhvervsudvikling, menneskers trivsel og lysten til at flytte hertil. De tør at tænke stort og visionært og er villige til at prioritere bredt: Byudvikling, mangfoldige kulturtilbud, turisme vækstrammer til virksomhederne, attraktive uddannelsesmuligheder, gode skoler og dagtilbud. Det er helheden der tæller”, siger borgmesterkandidat Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

”Jeg er selv en del af et levende og stærkt ungemiljø og ser et behov for at unge i endnu højere grad selv kan udtænke, gennemføre og organisere deres projekter. Vi skal styrke ungemiljøet med fokus på fællesskab, trivsel og læring”, siger Jeremias Thomsen, mens Nikolai Hartmann fortæller:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg vil vende udviklingen i de byer, som oplever afvikling og fraflytning. Nøglen er at udvikle og nytænke lokalsamfundene, skabe fællesskaber og understøtte et aktivt foreningsliv. Kulturen er vores løftestang, og det er tid til at tage fat”.

”Børn og unge skal bringes sammen i fællesskaber og få øjnene op for de muligheder og den merværdi, det giver at se grænselandet som en helhed bl.a. når det gælder viften af kulturtilbud og uddannelsesmuligheder. Det vil jeg gøre mit for”, siger René Hansen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk