KV21: Slesvigsk Parti vil styrke børn og unges

22. oktober 2021 KV21

Borgmesterkadidat Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Ikke alle forældre har ressourcer til at hjælpe deres barn til en aktiv fritid sammen med andre børn i det lokale foreningsliv. Står det til Slesvigsk Parti skal alle børn og unge have mulighed for at gå til sport, musikundervisning og andre kreative fritidsaktiviteter. Det styrker deres trivsel, sundhed og sociale netværk.

Med fritidspasset støtter vi børn og unge, der af økonomiske eller sociale årsager er afskåret fra at deltage i en fritidsaktivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg havde en forhøjelse af støtteordningen med til forhandlingsbordet, dengang det gjaldt budgetaftale for 2020. Med succes. En markant udvidelse af støtteordningen på 100.000 kroner betyder, at endnu flere børn og unge nu kan få mulighed for at deltage i fritids- og foreningslivet. Sidste år hjalp ordningen ca. 250 børn til en aktiv fritid. 42 foreninger havde medlemmer, som bruger fritidspas.

Det frivillige og velgørende arbejde gør en forskel. Det kan være med til at overkomme de barrierer, som socialt udsatte familier møder, og som blandt andet er med til at øge risikoen for, at børnene selv ender i en udsat position senere i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil derfor fortsat arbejde for styrke børn og unges trivsel og øge deres selvværd ved at hjælpe dem i gang med et aktivt fritidsliv.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...