KV21: Socialdemokratiet fik et rigtigt godt valgresultat, siger borgmesteren

19. november 2021 KV21

Borgmester Erik Lauritzen, som lige nu kan se frem til fire år mere i borgmesterstolen, er yderst tilfreds med Socialdemokratiets valgresultat, selvom der nu er et enkelt byrådsmedlem mindre i gruppen, som bliver på 14 medlemmer.

“Vi gik tre procent frem og det synes jeg er flot – og når det så ikke giver et ekstra mandat, så er forklaringen, at vi ikke fik hjælp fra et valgforbund, som vi gjorde sidste gang. I 2017 udløste valgforbundet halvandet ekstra mandat til os – og det er dét mandat, som nu er væk”, siger Erik Lauritzen og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Venstre fik et rigtigt godt valg og hertil kom, at de også støvsugede mandater i deres valgforbund”.

Borgmesteren er også fint tilfreds med den socialdemokratiske valgkamp, hvor hverken han selv eller hans partifæller kom med en masse vidtrækkende løfter.

“Socialdemokratiet førte ikke en storstilet kampagne og vi angreb ikke andre partier. Jeg er glad for vores ærlighed og ordentlighed – og på valgdagen stemte 43 procent af vælgerne på os, en fremgang på tre procent, og det er jeg både glad for og stolt over”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde aftalt, at vi ville holde os til det, som er realistisk”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...