KV21: Stiller op for Fælleslisten – fordi politik handler om det lokale

30. august 2021 KV21
Byrådskandidat Søren Østergaard. Pressefoto
Byrådskandidat Søren Østergaard. Pressefoto

Søren Østergaard fra Nordals er kandidat for Fælleslisten og det har han rigtig gode grunde til.

”Efter nogle år som blandt andet kredsformand i et landsparti, opdagede jeg, at det var det lokale der betød noget for mig og jeg var en del år med på en lokalliste i Hvidovre. Når jeg nu er med hos Fælleslisten, så er det fordi jeg stadig mener, at politik skal foregå der, hvor livet leves – nemlig lokalt”, siger Søren Østergaard til SønderborgNYT.

”Og så er jeg mere til, at vi finder løsninger i samarbejde med borgerne end jeg er til politiske ideologier”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Østergaard vil især gøre noget omkring trafiksikkerhed samt til- og fraflytning.

”Og så vil jeg gøre noget for børn med særlige udfordringer og også for deres forældre”, siger han – og runder af med at fortælle, at han gennem Fælleslisten vil repræsentere det lokale og det fælles.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49