KV21: Stine Duus Petersen fra Fælleslisten er god til at blande sig og til at råbe op

3. november 2021 KV21

Den 39-årige Stine Duus Petersen fra Ulkebøl har overtaget Aase Nyegaards plads i Fælleslisten og det er på ingen måde tilfældigt, at hun har valgt netop Fælleslisten.

”Fælleslisten har plads til forskellighed og fordi vi er et lokalt parti er der kortere fra idé til mærkesag. Det betyder også at der ikke er nogen på Christiansborg der er involveret i beslutningerne”, siger Stine Duus Petersen til SønderborgNYT.

Stine Duus Petersen er i gang med sin allerførste valgkamp – og oven i købet som spidskandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Aase Nyegaard har gjort et kæmpe stykke arbejde for først Augustenborg og så Sønderborg Kommune igennem mange år og jeg er valgt som hendes afløser, måske fordi jeg er bedst til at blande mig og råbe op”, siger spidskandidaten, som har valgt at satse på at komme i Byrådet, fordi hun mener, der skal nye med – og gerne nogle yngre, som har børn, da de helt naturligt har fingeren mere på pulsen i forhold til børn, unge og folkeskolerne.

Stine Duus Petersen har mange bolde i luften og når hun ikke bruger sin tid på politik driver hun Ulkebøl Plæneklipperservice sammen med kæresten, sørger for deres fælles søn og går til zumba. Fritiden bruger hun på at skrive bøger og se sine veninder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg kunne ikke stille op til byrådet uden mit netværk. Min kæreste støtter mig 100 procent og mine forældre er søde til at hjælpe med at passe vores søn, hvis vi begge har noget i kalenderen.” siger Stine Duus Petersen, der også forklarer hvorfor det er så vigtigt for hende at stille op.

”Der er brug for at nye, yngre kræfter engagerer sig i deres kommune og de beslutninger der bliver taget, så folk føler, de har en stemme på Rådhuset. Mange af dem, der sidder i byrådet i dag, har siddet der så længe, at jeg kan frygte, de har glemt, hvorfor de sidder der. At være medlem af et byråd er et tillidshverv, som din naboer har valgt dig til. Det vil jeg ikke tage let på, hvis jeg kommer ind.”

Artiklen fortsætter under annoncen

”En af mine absolutte mærkesager er at nedbringe de mange klagesager i forvaltningerne, hvor det tit virker som om, det er gået lidt for stærkt med at sagsbehandle”, siger Stine Duus Petersen, som vil gøre sit til, at alle får en korrekt behandling.

”Og med alle, så mener jeg alle, uanset indkomst og hverv, fortjener at blive hørt”, siger Stine Duus Petersen.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...