KV21: Uddannelsesminister kommer til kaffe i socialdemokraternes valgcafe

30. oktober 2021 KV21 Skrevet af: Redaktion

Mandag kl. 9.00 kommer uddannelsesministeren til kaffe i socialdemokraternes Valgcafé på Rådhustorvet i Sønderborg. Her er der mulighed for alle at mødes og snakke med Jesper Petersen som er en ret central person når det handler om Sønderborgs arbejde for at udvide uddannelsestilbuddene i kommunen.

Efter kaffe og snak i cafeen kører ministeren sammen med borgmester Erik Lauritzen til Alsion hvor der vises rundt i hele huset og ministeren får en grundig introduktion til de nye Centre for Industriel Elektronik og Industriel Mekanik. Derefter mødes ministeren og borgmesteren med nøglepersoner ved SDU i den såkaldte referencegruppe -den samarbejdsgruppe der er mellem kommune, erhverv og universitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er rigtig glad for at ministeren har fundet tid til at besøge os midt i vores valgkamp. Uddannelser er ét af de meget vigtige temaer for os. Vi har arbejdet hårdt for at få flere uddannelser på Alsion og regeringen har heldigvis taget på sig at sikre uddannelser bredt i hele landet. Senest ved at placere Maskinmesterskolen i Sønderborg. Og lur mig, om der ikke i god dialog med ministeren er nye muligheder forude”, siger Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

“Og så bliver det dejligt endelig igen at mødes med min nevø Jesper Petersen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.