KV21: Vælgermøde med fokus på hvordan kunst og kultur kan hjælpe Sønderborg

29. oktober 2021 KV21

På tirsdag – den 2. november – kan enhver, som gerne vil høre den socialdemokratiske byrådskandidat Else Christensen-Redzepovic fortælle, hvordan kunst og kultur kan hjælpe os med mange af de udfordringer, som vi står med i dag kigge indenfor hos SKAAL på Rådhustorvet klokken 19 og gå op på førstesalen.

Hun er ikke i tvivl om, at foreninger,virksomheder og iværksættere kan få meget nyttig viden med sig hjem, hvis de kommer til hendes vælgermøde. Og det får alle andre, som også ser en fremtid i kunst, smart design og kultur også.

Når man siger BAUHAUS og byggematerialer, er der måske ikke så mange der tænker på, hvor navnet egentlig kommer fra – nemlig fra BAUHAUS-bevægelsen, der blev grundlagt af arkitekt Walter Gropius som en kunstskole i Weimar i 1919. Mission var at forene kunst og kunsthåndværk og samle forskellige designdiscipliner som teater, arkitektur, design, print, keramik, metal, maleri, vævning, tekstil og sten- og træskulptur, skriver Else Christensen-Redzepovic i en pressemeddelelse.

Det er denne kunstneriske bevægelse – der skabte så meget fornyelse og nytænkning i Europa og verden samt inspiration til det vi er så stole af: Dansk Design – EU nu forsøger at genskabe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der er penge at søge i EU til måder at nytænke bæredygtighed – både den menneskelige som for planeten.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk