KV21: Venstre har fordelt byrådsposterne

7. december 2021 KV21
Venstres byrådsgruppe. Pressefoto
Venstres byrådsgruppe. Pressefoto

Ovenpå en stor fremgang ved kommunalvalget, har Venstres byrådsgruppe i Sønderborg nu konstitueret sig og fordelt opgaverne forud for den kommende byrådsperiode.

”Vi er et stærkt hold på 11 byrådsmedlemmer, der kommer fra alle dele af kommunen og som for længst har taget arbejdstøjet på. Og nu har vi også konstitueret os og dermed sat holdet på de enkelte områder”, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

”Vi har med den brede konstituering sat en række vigtige fingeraftryk på, hvilken retning Sønderborg Kommune skal bevæge sig den kommende byrådsperiode, men aftalen understreger også, at der er plads til, at vi som forskellige partier med forskellige mærkesager og værdigrundlag selvfølgelig kan forfølge de sager og synspunkter vi hver især har. Vi er selvfølgelig i arbejdstøjet og vil søge indflydelse på de mindre såvel som store sager, og derfor har vi konstitueret os så alle i byrådsgruppen, arbejder med noget de brænder for, og alle 11 byrådsmedlemmer har en politisk ordfører/tovholderopgave”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres byrådsgruppe har konstitueret sig således:

Jimmy Simonsen, Nordborg: Medlem af Arbejdsmarkedsudvalget og medlem af Børne og uddannelsesudvalget. Jimmy er Tovholder på Børne og uddannelsesområdet, og derudover skal han arbejde med masterplanen for Nordals, når det samarbejdsforum jf. konstitueringsaftalen er reorganiseret med henblik på at skabe et større politisk ejerskab og flere byrådsmedlemmer tilknyttet opgaven

Peter Thomsen, Augustenborg: Medlem af udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, samt medlem af Social, Senior og Handicapudvalget, hvor han også har været medlem den forgangne byrådsperiode. Han bliver også medlem af Beredskabskommissionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tage Petersen, Skærtoft: Gruppeformand for Venstre og medlem af økonomiudvalget. Tage Petersen er derudover medlem af udvalget for Teknik, By og Bolig, hvor han bliver Venstres tovholder. Derudover fortsætter han desuden i styregruppen for Tour de France og ProjectZero, hvor han også har været medlem i den forgangne byrådsperiode. TagePetersen forventes derudover udpeget til Sydtrafik.

Thomas Worm Larsen, Skovby: Næstformand i Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, hvor han allerede har været medlem den forgangne byrådsperiode, hvor han også bliver Venstres tovholder på området. Derudover medlem af Børne og undervisningsudvalget og suppleant til Børn&Unge udvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vivi Britt Nielsen, Sønderborg: Medlem af Senior, Social og Handicapudvalget, samt medlem af Sundhedsudvalget, hvor hun også bliver Venstres politiske tovholder. Vivi Brit Nielsen får også sæde grundlisteudvalget og som suppleant i handicaprådet såvel som suppleant i Sønderborg Forsyning.

Ellen Trane Nørby, Sønderborg: 2. viceborgmester og Venstres politiske ordfører i byrådet. Medlem af Økonomiudvalget, samt formand for Sønderborg Forsyning.

Kjeld Stærk, Sønderborg: Formand i udvalget for Erhverv og Grøn vækst, hvor han også bliver Venstres politiske tovholder. Kjeld Stærk bliver derudover medlem af Vækstrådet, Sønderborg Lufthavn og Beredskabskommissionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kristian Bonefeld, Vester Snogbæk: Næstformand i Arbejdsmarkedsudvalget, hvor han også bliver Venstres politiske tovholder. Derudover medlem af Natur, Klima og Miljøudvalget, samt medlem af jordkøbsnævnet.

Erik Krogh, Broager: medlem af Teknik, By og Boligudvalget, og medlem af udvalget for bæredygtighed og landdistrikter, hvor Erik Krogh bliver Venstres tovholder og ordfører for Landdistrikter. Derudover medlem af Børne og uddannelsesudvalget.

Daniel Staugaard, Egernsund: Næstformand Natur, Klima, Miljøudvalget, hvor han også er Venstres tovholder og naturordfører. Derudover bliver Daniel Staugaard medlem af udvalget for bæredygtighed og landdistrikter, hvor han også har haft sæde i udvalget den forgangne byrådsperiode. Han bliver også medlem af Sønderborg Forsyning.

Ingrid Johannsen, Gråsten: Medlem af udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, hvor også turisme og handel fremover vil være placeret. Ingrid Johannsen bliver desuden medlem af Børn og Unge-udvalget, hvor hun også bliver Venstres tovholder, og medlem af Vækstrådet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...