KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt.

Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at kunne arbejde med de ting, hun brænder for.

”En vigtig ting, når jeg tænker på godt samarbejde, det er ordentlighed, ærlighed og respekt. Det er vigtigt, der bliver lyttet til borgeren og kommunens ansatte, så de selv kan se sig selv i handlingerne og i resultatet”, siger Vivi Brit Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun takker alle dem, som har stemt på hende og også Ellen Trane Nørby for en fantastisk måde at kunne håndtere hele holdet på.

”Der har været plads til os alle og alle vores forskelligheder. Der har været højt til loftet og Ellen Trane Nørby formåede at få os til at løfte i flok gennem hele valgkampen. Det bliver en fantastisk rejse at få lov til, at være en del af”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...