KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt.

Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at kunne arbejde med de ting, hun brænder for.

”En vigtig ting, når jeg tænker på godt samarbejde, det er ordentlighed, ærlighed og respekt. Det er vigtigt, der bliver lyttet til borgeren og kommunens ansatte, så de selv kan se sig selv i handlingerne og i resultatet”, siger Vivi Brit Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun takker alle dem, som har stemt på hende og også Ellen Trane Nørby for en fantastisk måde at kunne håndtere hele holdet på.

”Der har været plads til os alle og alle vores forskelligheder. Der har været højt til loftet og Ellen Trane Nørby formåede at få os til at løfte i flok gennem hele valgkampen. Det bliver en fantastisk rejse at få lov til, at være en del af”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...