KV21: Vivi Brit Nielsen tænkte ud af boksen og landede i Byrådet

17. november 2021 KV21

Venstre-kvinden Vivi Brit Nielsen har ført en valgkamp, hvor hun tog afsæt i sin egen person og det har vælgerne belønnbet – og hun skal med i det nye byråd.

“Jeg er dybt taknemlig og jeg er superglad og jeg vil sige, jeg er dybt taknemlig for de stemmer, som jeg har fået”, siger Vivi Brit Nielsen kort efter hun fik at vide, at hun er inde.

“Jeg og også glad for, at Ellen Trane Nørbys måde at løfte på og hun gav plads til forskellighed. Faktisk synes jeg, at hele Venstres hold har gjort det rigtigt godt – og der har været masser af kampgejst”, siger hun.

Ingrid Johannsen fra Gråsten skal også være med i det kommende Byråd.

“Selvfølgelig håbede jeg på at komme med på holdet og hele vælgerforeningen i Gråsten har knoklet for, at Gråsten igen bliver repræsenteret i Byrådet”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...