KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur.

“Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne i en pressemeddelelse.

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen trækker kandidaturet efter svære overvejelser. Han fortæller foreningen, at økonomisk er han socialistisk af overbevisning og derfor ikke alligevel finder sig hjemme i midterpartiet, men takker for tilliden og det gode samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det Radikale Venstre er et bredt parti med plads til mange holdninger. Når det er sagt, insisterer Radikale Venstre på en økonomisk politik, der hænger sammen, baseret på et frit og velreguleret marked. Det vil partiet fortsat, også i Sønderborg Kommune.

Partiets lokalafdeling i Sønderborg indleder nu jagten på en ny spidskandidat og holder generalforsamling snarest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...