KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur.

“Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne i en pressemeddelelse.

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen trækker kandidaturet efter svære overvejelser. Han fortæller foreningen, at økonomisk er han socialistisk af overbevisning og derfor ikke alligevel finder sig hjemme i midterpartiet, men takker for tilliden og det gode samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det Radikale Venstre er et bredt parti med plads til mange holdninger. Når det er sagt, insisterer Radikale Venstre på en økonomisk politik, der hænger sammen, baseret på et frit og velreguleret marked. Det vil partiet fortsat, også i Sønderborg Kommune.

Partiets lokalafdeling i Sønderborg indleder nu jagten på en ny spidskandidat og holder generalforsamling snarest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...