Kværs-borgere besøgte informationscafe om biogasanlæg

27. marts 2019 Sundeved

NatureEnergy, ProjectZero og Sønderborg Kommune arbejder for at etablere et biogasanlæg ved Kværs, som skal producere ren og CO2-neutral gas til fremtidens energisystem.

Projektet er lige nu i en høringsfase og tirsdag eftermiddag blev borgerne i Kværs inviteret til informationscafe hvor de kunne møde projektejeren Nature Energy og eksperterne fra NIRAS, som står bag udarbejdelsen af miljørapporten.

Omkring 40 beboere mødte frem til informationscafeen, hvor de blandt andet kunne få svar på, hvor synligt biogasanlægget bliver, hvor meget lugter 10 lugtenheder per kubikmeter og hvor og hvor meget trafik der kommer til og fra anlægget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggeriet kan gå i gang hvis myndighedsbehandlingen er afsluttet og det forventes at biogasanlægget står klar til drift i slutningen af 2020.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Kultur, Augustenborg

Få en festlig aften sammen med andre – oplev X Factor-finalen med Theodor på storskærm

26. marts 2023 Kultur

Augustenborgs egen stjerne, Theodor, er gået videre til finalen i X Factor 2023 og derfor inviterer kulturholdet i Midtals Idrætsforening til gratis storskærmsarrangement på fredag den 31. marts kl. 20 i Kultursalen i Augustenborghallerne, hvor dørene åbnes klokken 19:30. “Der er en grænse for, hvor mange, brandmyndighederne tillader, vi er i Kultursalen, så selvom det […]

Læs mere...