Kværs Idrætsfriskole bager til fordel for BørneTelefonen

4. oktober 2018 Gråsten

Oktober måned bliver fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

Kværs Idrætsfriskole i Gråsten deltager igen i Bag for en Sag.

“SFO’en på skolen bager i løbet af nogle eftermiddage madpakkesnacks, som vi fryser ned i poser. I år skal vi bage pølsemuffins. Forældrene får så en bestillingsseddel med hjem, hvor de kan bestille bagværket for 50 kroner per pose,” siger Kirsten Sørensen, der er daglig leder af SFO’en, og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er med, fordi vi synes, at det er vigtigt, at børnene lærer, at man kan lave nogle ting, hvor man bakker op og hjælper hinanden. BørneTelefonen er noget, børnene kan forholde sig til, og så elsker de jo også bare at bage”, siger hun i en pressemeddelelse.

Dermed er børn fra Gråsten med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...