Kværs Idrætsfriskole bager til fordel for BørneTelefonen

4. oktober 2018 Gråsten

Oktober måned bliver fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

Kværs Idrætsfriskole i Gråsten deltager igen i Bag for en Sag.

“SFO’en på skolen bager i løbet af nogle eftermiddage madpakkesnacks, som vi fryser ned i poser. I år skal vi bage pølsemuffins. Forældrene får så en bestillingsseddel med hjem, hvor de kan bestille bagværket for 50 kroner per pose,” siger Kirsten Sørensen, der er daglig leder af SFO’en, og tilføjer:

“Vi er med, fordi vi synes, at det er vigtigt, at børnene lærer, at man kan lave nogle ting, hvor man bakker op og hjælper hinanden. BørneTelefonen er noget, børnene kan forholde sig til, og så elsker de jo også bare at bage”, siger hun i en pressemeddelelse.

Dermed er børn fra Gråsten med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...