Kværskoret byder på ‘Dansk sang i fortid og nutid’

Kværskoret. Pressefoto
Kværskoret. Pressefoto
10. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Glæd jer til at møde Kværskoret under ledelse af Lars H. Damkjær i Ahlmannsparken tirsdag den 24. oktober kl. 19.

Temaet er ’Dansk sang i fortid og nutid’. Publikum bliver taget med igennem den danske fællessangshistorie fra folkeviser over skolesang, sangen i grænselandet, den folkelige fællessang og moderne popsange. Nogle sange vil være fællessange, andre vil blive sunget af Kværskoret. Undervejs vil Lars H. Damkjær kæde temaet sammen, skriver Kultur i Gråsten, der er arrangør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kværskoret har sin oprindelse i det tidligere Kværs Familiekor, der i 2008 begyndte som et familiekor for forældre og børn.

Kværskoret er i dag et folkekor med ca. 30 medlemmer fordelt på fire stemmer. De øver på Kværs Friskole hver tirsdag aften. Repertoiret er såvel rytmisk som klassisk kormusik.

Den gode stemning i koret garanterer med godt humør og stor sangglæde, at der venter en udsøgt oplevelse for publikum. En oplevelse på højt niveau.

Det koster 50 kroner at komme ind – og de betales kontant eller med MobilPay ved døren.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...