Kvalitetslammekød gav en flot pris til Gråsten Fjerkræ

12. marts 2016 Erhverv

Kvalitet og innovation blev hyldet, da en stor del af de 25.822 besøgende på Foodexpo 2016 var med til at udpege vinderne af nyhedsprisen Foodexpo News 2016.

Gunder Jensen i midten er glædeligt overrasket.

Gunder Jensen i midten er glædeligt overrasket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kom fuldstændig bag på os, men nøj, hvor var det helt fantastisk at modtage sådan en publikumspris”, siger en yderst begejstret bestyrelsesformand hos Gråsten Fjerkræ, Gunder Jensen, i en pressemeddelelse fra Messecenter Herning.

På Foodexpos sidstedag vandt virksomhedens nye produkt, en pakke med kvalitetslammekød opdyrket ved Vadehavet, Foodexpo News i kategorien ”Føde- og Drikkevarer”.

“Forud for messen havde vi forsøgt at sælge produktet til de store kæder. Det havde ikke givet den ønskede respons på nær hos én kæde, Menu. Men med denne pris i ryggen og det skulderklap, den giver, skal vi op på cyklen igen og rundt og besøge kæderne endnu en gang. Vi er meget, meget glade for den”, siger Gunder Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...