Kvickly byder kunderne på kaffe og kage

1. oktober 2019 Erhverv

Tirsdag blev der fra klokken 15 budt på kaffe og kage til kunderne i Kvickly i Sønderborg, hvor varehuschef Lars Skovhus og en medarbejder stod for serveringen til både voksne og børn.

“Brugsforeningen for Als og Sundved fejrer 50 år og derfor bydes der på kaffe og kage”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

Hvis du inden klokken 16:30 når frem til Kvickly eller en af de 12 andre butikker , som er en del af Brugsforeningen for Als og Sundved, så kan du også sikre dig en kop gratis kaffe og kage til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugsforeningen for Als og Sundeved omsætter for mere end en halv milliard kroner, har næsten 18.000 medlemmer, beskæftiger omkring 500 medarbejdere og driver Kvickly-butikker, tre SuperBrugsen-butikker, fem Dagli’Brugsen-butikker, tre Fakta-butikker samt 13 OK tankstationer og fem vaskehaller.

Det har gjort Brugsforeningen for Als og Sundeved til Danmarks største brugsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Augustenborg

KV21: Faisal Shojai vil gøre noget for børn og for naturen

26. oktober 2021 KV21

For 25 år siden tog et forældrepar deres 7-årige søn med på hans livs rejse. Familien flygtede fra Talibans rædselsregime for at give deres søn en chance for et bedre liv i vesten. Sønnen er den nu 32-årige Faisal Shojai og stedet familien fandt et trygt nyt hjem var Augustenborg. Faisal Shojai bor fortsat i […]

Læs mere...