Kvickly byder kunderne på kaffe og kage

1. oktober 2019 Erhverv

Tirsdag blev der fra klokken 15 budt på kaffe og kage til kunderne i Kvickly i Sønderborg, hvor varehuschef Lars Skovhus og en medarbejder stod for serveringen til både voksne og børn.

“Brugsforeningen for Als og Sundved fejrer 50 år og derfor bydes der på kaffe og kage”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

Hvis du inden klokken 16:30 når frem til Kvickly eller en af de 12 andre butikker , som er en del af Brugsforeningen for Als og Sundved, så kan du også sikre dig en kop gratis kaffe og kage til.

Brugsforeningen for Als og Sundeved omsætter for mere end en halv milliard kroner, har næsten 18.000 medlemmer, beskæftiger omkring 500 medarbejdere og driver Kvickly-butikker, tre SuperBrugsen-butikker, fem Dagli’Brugsen-butikker, tre Fakta-butikker samt 13 OK tankstationer og fem vaskehaller.

Det har gjort Brugsforeningen for Als og Sundeved til Danmarks største brugsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...