Kvickly i Borgen er åben alle dage fra 8-21 frem mod jul

16. december 2020 COVID-19

I dag, onsdag, blev der udmeldt nye corona-restriktioner, som blandt andet betyder, at Borgen Shopping stort set lukker ned fra torsdag morgen, men Kvickly har åbent alle dage fra 8-21  til og med den 23. december.

Det oplyser varhuschef Lars Skovhus fra Kvickly i Borgen, der fra torsdag morgen har indkaldt ekstra personale.

”Vi har et stort fokus på, at alle vores kunder holder afstand, bruger mundbind og spritter af og fra i morgen tidlig har vi indkaldt ekstra personale, som iført gule veste, skal sikre, at alle vores kunder husker mundbind, husker at holde afstand og at spritte af”, siger Lars Skovhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvickly åbner også flere kasser og har indkaldt ekstra kassemedarbejdere for at undgå lange køer i de sidste, hektiske indkøbsdage op mod jul.

”Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får en god, sikker og hurtig indkøbsoplevelse, og at alle kan føle sig trygge, når de handler hos os i Kvickly”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT. Han fortæller også, at Kvickly Borgen er over 2500 kvadratmeter, hvilket gør, at der kan sikres god afstand mellem kunderne.

Som en ekstra service for kunder, der gerne vil handle, når der er færre kunder i Kvickly Borgen, kan kunderne på Kvickly Sønderborgs Facebookside se, hvornår der er flest – og færrest – kunder i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Særligt fra klokken otte til ni og 17-21 er et godt tidspunkt at handle for de kunder, som er nervøse for, at for mange handler ind på samme tid”, siger Lars Skovhus fra Kvickly og tilføjer, at der er masse af varer på hylderne:

”Vi har bestilt masser af varer og der er købt rigeligt ind, så alle kan få købt ind til juledagene og vi er nærmest kontakt med vores leverandører døgnet rundt, så vi hurtigt kan få fyldt op på alle hylderne”, siger Lars Skovhus.

Til de morgenfriske, som ønsker frisk brød, så åbner bageren i Kvickly Borgen allerede klokken syv.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Samfund, Sønderborg

Biblioteket: Hør hvordan fremtidens epidemier vil udvikle sig

24. oktober 2021 Samfund

Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier som pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger? På biblioteket i Sønderborg kan du tirsdag klokken 19 høre om nye matematiske modeller, som giver os indsigt i hvordan fremtidige epidemier udvikler sig, herunder covid-19-pandemien. Arrangementet er en livestreaming af […]

Læs mere...