Kvickly i Nordborg giver penge til Nordborg Handel

16. februar 2021 Erhverv
Kvickly i Nordborg støtter Nordborg Handel
Kvickly i Nordborg støtter Nordborg Handel

Specialhandlen i Nordborg er nedlukket på grund af Corona-restriktionerne og vi savner livet, alle jeres kunder som går rundt i midtbyen og miljøet med alle de åbne specialbutikker, så vi glæder os uendelig meget til at restriktionerne ophæves igen.

Det skriver Kvickly i Nordborg i en pressemeddelelse.

Her i din lokale Kvickly er vi utrolig meget optaget af at drive vores varehus i et fællesmiljø, og vi ønsker et sprudlende miljø, samt en levende handelsby med masser af handel og aktiviteter og ikke mindst glade kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja for os er gode naboer guld værd

Så for at sikre den bedste mulige genstart til alle vores lokale specialdetail butikker, viser vi vores lokale sympati og derfor har vi besluttet at donere det, vi tjener mere end vi ellers ville have gjort på alle vores non-food varer til handelsstandsforeningen Nordborg Handel.

Det skal give liv og omsætning til de lokale specialbutikker når vi igen mødes.

”Donationen sker for at vise, at vi står ved vores ansvar og at vi tænker på det lokale handelsliv, vi har altid støttet det lokale, og vi har altid haft et stort lokalt ansvar, så hvis der var nogen, der skulle gøre det, er det naturligvis os”, siger Jens Iversen, der er varehuschef i Kvickly Nordborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk