Kvindedagen: Kom og hør hvordan kvinder selv arbejder imod reel ligestilling

Kvinder samles til Kvindedagen: Arkivfoto: Ole Kæhler
Kvinder samles til Kvindedagen: Arkivfoto: Ole Kæhler
21. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Kvindekomiteen i Sønderborg markerer igen i år den internationale Kvindedag og det foregår på Hotel Sønderborg Strand, hvor døren er åben fra kl. 17.30 og arrangementet begynder kl. 18.00.

Årets kvindepolitiske emne er mental load, der dækker over den uendelige huskeliste af små og store ting, der skal klares i familien – og det er stadig kvinderne, der husker, hvad der skal gøres hvornår.

Gæstetaler Laura Vilsgaard til tale om, hvorledes kvinders ’projektledelse’ af hjemmet er en barriere i forhold til en reel ligestilling i hjemmene og på arbejdspladserne. Måske er du enig, måske ikke – men her får du en velargumenteret mulighed for reflektion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der serveres en let anretning inden Kvindeprisen 2024 overrækkes til en kvinde, der ulønnet gør en forskel for mennesker i en udsat position.

Og så genopliver Kvindekomiteen lodseddelsalget. Det var tidligere en vigtig del af 8. marts-arrangementet. Indtægterne går – ligesom arrangementets overskud – i øvrigt i den donation, som Kvindekomiteen giver til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter i 2024.

Lotteripræmierne er doneret af det lokale erhvervsliv – og Kvindekomiteens medlemmer er imponeret over, hvor flotte præmier, der er.  Læs hvordan du tilmelder dig og se dagens program på Kvindedagens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindekomiteens medlemmer glæder sig til at se så mange feststemte deltagere som muligt til 8. marts arrangementet 2024.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...