LA: Bliver transportministeren væltet så går alle vores ministre

10. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Oppositionen og Dansk Folkeparti har rettet sigtekornet mod transportminister Ole Birk Olesen. De mener, at han ikke i rette tid har informeret dem om, hvor mange penge, postvæsnet i Danmark har brug for at få tilført.

Transportministeren skal forklare sig på et møde på tirsdag. Før det vil DF ikke sige, om partiet har tillid til Ole Birk Olesen.

“I Dansk Folkeparti synes vi ikke, at det har været tilfredsstillende. Det kan være, at vi er meget klogere på tirsdag. Vi afventer simpelt hen mødet på tirsdag, sagde transportordfører Kim Christiansen torsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad ham sidde eller…

Liberal Alliance trækker alle sine seks ministre ud af regeringen, hvis Dansk Folkeparti i næste uge vælter transportminister Ole Birk Olesen.

Det oplyser to medlemmer af Liberal Alliances folketingsgruppe uafhængigt af hinanden til BT.

“Hvis de fyrer en af vores ministre på et fuldstændigt usagligt grundlag, trækker vi os”, siger en centralt placeret kilde i partiet til BT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ministeren afviser i en mail til blandt andre DR Nyheder, at PostNords ledelse på et møde 19. december orienterede ham om et konkret beløb, som selskabet mener at have behov for fra den danske stat.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...