La Fromagerie – spændende oste og supergod service

29. maj 2019 Erhverv

Perlegade i Sønderborg er blevet beriget med La Fromagerie, hvor Lars Wedelgreen sælger kvalitetsoste fra forskellige lande til sønderborgensere, der nyder rigtigt gode oste.

Ostene er fra Holland, Tyskland, Østrig, Frankrig, Danmark og Spanien.

“Udover et pænt udvalg af oste, så bydes der også på vine og specialiteter, der spiller sammen med ost”, siger Lars Wedelgreen til SønderborgNYT.

Lars Wedelgreen har åbnet sin butik, fordi han vil vise, hvor stor en forskel en godt indrettet butik gør, når han samtidig bringer god service på banen, så hans kunder får en rigtig god oplevelse, når de træder ind over dørtrinnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min overbevisning er, at butiksansatte skal give kunder en kyndig vejledning og gerne guide til de helt rigtige valg, hvis ikke alt skal købes hjem over nettet”, siger Lars Wedelgreen, der åbnede sin butik senere end planlagt.

“De sidste detaljer med indretningen tog lidt mere tid end ventet og jeg ville altså ikke åbne, inden alting var tip-top”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...