LA-kandidater gik tur med Ældreministeren i Perlegade efter møde med Ældre Sagen

22. september 2017 GALLERIER

Fredag var Ældreminister Thyra Frank på besøg i Sønderborg på sin tur rundt til de sydjyske kommuner.

Formålet er at indhente inspiration til ældreministerens og ministeriets aktuelle arbejde med at finde og afskaffe unødige dokumentationskrav i ældreplejen.

Ministeren drøfter også kommunernes konkrete erfaringer og gode løsninger på ældremaden, rehabiliteringsopgaven eller demensindsatsen.

”Det er vigtigt for mig som minister at komme ud og se, hvordan ældreplejen er og jeg møder utroligt meget personale og ledere, der hver dag yder en meget engageret pleje og omsorg”, siger Thyra Frank til SønderborgNYT.

Besøg hos Ældre Sagen

“Vi havde en rigtig god snak med ministeren”, siger Ældre Sagens lokalformand Jørn Jensen, der blandt andet fik fortalt ministeren, at der kommer så mange medlemmer til kortspil og sang i Frivillighedens Hus, at det kniber med pladsen.

Spidskandidat Sarah Maria Grønbæk fra Liberal Alliance, deltog også i mødet og sammen med næstformand Richard Churruca gik hun en kort tur i Perlegade med Thyra Frank og fik delt nogle valgbrochurer ud undervejs.

“Det er da dejligt for mig at møde Sarah Maria Grønbæk og andre fra partiet”, siger Thyra Frank.

“Og vi får vist, at LA i Sønderborg er bemærket af vores medlemmer på Christiansborg”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Peter Hansen fra Venstre deltog også i mødet med Ældre Sagen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på 25 MW. […]

Læs mere...