LA Sønderborg vil i folketing og byråd

27. marts 2015 Politik

Onsdag holdt Liberal Alliance Sønderborg generalforsamling på Alsion i Sønderborg. Chris Schack Noesgaard blev valgt som formand, og Richard Churruca blev valgt som næstformand.

”Jeg takker mange gange for den store tillid medlemmerne har vist mig, og jeg vil gå ydmygt og målrettet til opgaven. Vi har et folketingsvalg lige rundt om hjørnet, og med de seneste meningsmålinger har vi grund til at være meget optimistiske. Vi vil arbejde hårdt for at vores lokale kandidat, Sarah Maria Grønbæk, får et rigtig godt valg, og at vi får valgt mindst to liberale kandidater ind i Sydjylland,” siger Chris Schack Noesgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye bestyrelse i Liberal Alliance Sønderborg ser således ud:

Formand Chris Schack Noesgaard, næstformand Richard Churruca samt Sarah Maria Grønbæk, Frederik Klakk Jeppesen, Jan Michael Christensen, Klaus Gregersen, Henrik Elkjær og suppleant Thomas Møller.

Chris Schack Noesgaard.

Chris Schack Noesgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Liberal Alliance har fået mange nye medlemmer i 2015, og det gælder også i Sønderborg.

”Vi kan se både ud fra meningsmålinger og medlemstal at vi bliver belønnet for vores ambitiøse politik, der ifølge Finansministeriet vil skabe 124.000 af jobs i Danmark. Det svarer til 1.000-1.500 jobs alene i Sønderborg,” siger Chris Schack Noesgaard i en pressemeddelelse.

Efter folketingsvalget rettes blikket mod kommunalvalget i 2017 hvor Liberal Alliance også har store ambitioner om at blive repræsenteret i Sønderborg Byråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har den bedste politik, og et rigtig stærkt team, så vi ser meget frem til næste kommunalvalg. Men nu drejer det sig om folketingsvalget, og forhåbentlig trykker Statsministeren snart på knappen, så vi kan komme i gang,” siger den nyvalgte formand.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...