LA: Vil kommunalisering af Reva give overskud?

18. januar 2014 Debat

Formanden  for Liberal Alliance, Henrik Juul Nielsen, skriver:

Reva skal kommunaliseres for at spare 2 mio. Kr. Men hvornår har det nogensinde givet overskud at kommunalisere virksomheder?

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ser det som et skridt i den forkerte retning for det nye byråd, og jeg forventer da også klart at det blive stemt ned i byrådsalen.
Reva er i dag en virksomhed, som er selvejende og med en bestyrelse der har styr på økonomien, og de har også selv fundet den ene million. Derfor er dette tiltag da også kun et kæmpe skud i tågen, og jeg kan virkelig ikke se nogen fornuft til, at Reva skal ødelægges.
Er det virkelig det nye byråds holdning, at de skal til at drive virksomhed?
Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja så vil jeg da godt spørge om de har det mindste erfaring med den job type, og i såfald fald hvor mange selvejende virksomheder skal nu kommuniseres?
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...