LA: Vil kommunalisering af Reva give overskud?

18. januar 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden  for Liberal Alliance, Henrik Juul Nielsen, skriver:

Reva skal kommunaliseres for at spare 2 mio. Kr. Men hvornår har det nogensinde givet overskud at kommunalisere virksomheder?

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ser det som et skridt i den forkerte retning for det nye byråd, og jeg forventer da også klart at det blive stemt ned i byrådsalen.
Reva er i dag en virksomhed, som er selvejende og med en bestyrelse der har styr på økonomien, og de har også selv fundet den ene million. Derfor er dette tiltag da også kun et kæmpe skud i tågen, og jeg kan virkelig ikke se nogen fornuft til, at Reva skal ødelægges.
Er det virkelig det nye byråds holdning, at de skal til at drive virksomhed?
Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja så vil jeg da godt spørge om de har det mindste erfaring med den job type, og i såfald fald hvor mange selvejende virksomheder skal nu kommuniseres?
16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...