LA: Vil kommunalisering af Reva give overskud?

18. januar 2014 Debat

Formanden  for Liberal Alliance, Henrik Juul Nielsen, skriver:

Reva skal kommunaliseres for at spare 2 mio. Kr. Men hvornår har det nogensinde givet overskud at kommunalisere virksomheder?

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Henrik Juul Nielsen er spændt på at høre, hvor mange virksomheder kommunen vil overtage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ser det som et skridt i den forkerte retning for det nye byråd, og jeg forventer da også klart at det blive stemt ned i byrådsalen.
Reva er i dag en virksomhed, som er selvejende og med en bestyrelse der har styr på økonomien, og de har også selv fundet den ene million. Derfor er dette tiltag da også kun et kæmpe skud i tågen, og jeg kan virkelig ikke se nogen fornuft til, at Reva skal ødelægges.
Er det virkelig det nye byråds holdning, at de skal til at drive virksomhed?
Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja så vil jeg da godt spørge om de har det mindste erfaring med den job type, og i såfald fald hvor mange selvejende virksomheder skal nu kommuniseres?
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...