Lad bilen stå og sejl gratis med færgen Bitten

1. juli 2020 Erhverv

På baggrund af Corona-krisen har regeringen sat gang i en række initiativer, der skal styrke danskernes muligheder for at holde sommerferien i Danmark. Herunder mulighed for gratis færgetransport på indenrigsruter i juli måned. Det har Sønderborg Kommune valgt at benytte sig af.

”Vi står i en helt særlig situation, hvor vi som kommune skal gøre, hvad vi kan for at understøtte vores lokale erhverv og turisme, som er udfordret af de manglende udenlandske turister. Det gælder om at motivere danskerne til at besøge vores dejlige kommune. Det gør vi blandt ved at bruge regeringens hjælpepakke og tilbyde gratis overfart med Bitten for gående og cyklister i hele juli måned”, siger Teknik- og Miljøudvalgsformand Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Færgen Bitten krydser hver dag Als Fjord fra Ballebro i Jylland og Hardeshøj på Nordals. Færgen sejler to gange i timen fra Ballebro og to gange i timen fra Hardeshøj. Turen tager ca. 10 min.

Se afgangstider her på færgens hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...