Lad os gøre livet lidt sjovere

15. februar 2016 Gråsten

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEGråsten er en by, med et rigt foreningsliv og tradition for en lang række arrangementer og festligheder året rundt. Som nystartet restaurant i byen, hopper DET GAMLE RÅDHUS med på vognen og gør noget ekstra ud af de lokale mærkedage.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af årets første måneder gæster ikke mindre end to folkekære kendisser Gråsten, og det har givet anledning til før foredraget middage på DET GAMLE RÅDHUS. Den første fandt sted i starten af februar, hvor Cecillie Frøkjær holdt foredrag i Ahlmannsparken. En del foredragsgæster valgte at starte aftenen med en før foredraget middag på DET GAMLE RÅDHUS. ”Vi havde flot tilslutning til arrangementet, og det viser jo, at folk har lyst til den slags tiltag”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

Det næste arrangement på DET GAMLE RÅDHUS er en "før foredraget" middag, når Lotte Heise gæster Gråsten den 8. marts.

Det næste arrangement på DET GAMLE RÅDHUS er en “før foredraget” middag, når Lotte Heise gæster Gråsten den 8. marts.

Den næste oplevelse i rækken finder sted tirsdag den 8. marts, hvor man kan nyde en lækker 2 retters menu, før Lotte Heises foredrag i Ahlmannsparken; Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark. ”Vi griber faktisk tråden i Lotte Heises tema og tænker: lad os i det hele taget gøre livet lidt sjovere!”, fortæller restauratøren. Derfor har DET GAMLE RÅDHUS allerede nu lagt flere arrangementer i kalenderen – bl.a. til den årligt tilbagevendende lokale begivenhed, Oldtimerløbet i maj.

”Her i byen har vi nogle ildsjæle, der gør et stort arbejde for at stable forskellige begivenheder og arrangementer på benene, og opbakningen fra lokalbefolkningen er stor. Den kombination er en af de ting, der gør Gråsten til sådan en skøn lille by. Vi vil gerne bakke om det lokale engagement og bidrage med det, vi kan”, slutter Jesper Dyrvig-Pedersen.

Også på nationale mærkedage og højtider såsom mors dag, pinse og Sct. Hans kan man få smagfulde oplevelser på DET GAMLE RÅDHUS.

Læs mere om arrangementer på DET GAMLE RÅDHUS på www.graastenraadhus.dk

Det dedikerede team på DET GAMLE RÅDHUS står klar til at forkæle gæsterne med lækker mad og opmærksom betjening.

Det dedikerede team på DET GAMLE RÅDHUS står klar til at forkæle gæsterne med lækker mad og opmærksom betjening.

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk