Lægerne lukker deres praksis og tager til møde 28. maj

10. maj 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Syge sønderborgensere og alle andre vil ikke kunne modtage lægehjælp tirsdag 28. maj, fordi de praktiserende læger er samlet i Odense til stormøde om konflikten med regionerne.

Det fortæller formanden for Praktiserende Lægers Organisation, Henrik Dibbern, til Ritzau Han understreger samtidig, at borgere med akut behov for lægehjælp ikke skal være nervøse.

– Vi sikrer, at der er et nødberedskab i overensstemmelse med vores aftale med regionerne. Det vil sige, at dem, der ringer til egen læge, vil få at vide, hvilken læge de i stedet skal henvende sig til, hvis der er tale om akut sygdom, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nogenlunde på samme måde som lægevagten dækker tiden udenfor almindelig åbningstid.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...