Lær at lave dine egne glas-smykker hos Blæksprutterne

31. juli 2020 Kultur

Blæksprutterne tilbyder kurser for enhver, der har lyst til at lære at lave sine egne glasperle-smykker og det er Ulla Stolberg, som står for undervisningen på en række kursusdage.

“Det er et sjovt at arbejde med glas og man kan sagtens blive helt fascineret af det”, siger Ulla Stolberg til SønderborgNYT. Hun har arbejdet med glas og selv deltaget i en lang række kurser gennem hele fem år.

“Men så stoppede underviseren og Blæksprutterne købte hendes udstyr, så nu er vi klar til at lære andre, hvordan man laver smykker af glas. Armbånd, halskæder og også øreringe”, siger Ulla Stolberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er en af de mange, der gerne vil have nogle unikke smykker, så er det jo skønt, at du selv kan lave dem og altså selv bestemmer præcis, hvordan de skal se ud.

Der er også kurser i glaskunst – og her er underviseren Tine Stolberg.

Her i sommertiden er Blæksprutterne flytte fra Skovvej til Perlegade 69 – ved Rønhavepladsen – og du er velkommen til at kigge indenfor og se noget af alt, som Blæksprutterne har at byde på.

Du kan også ringe til Blæksprutterne på telefon 5278 9126 og tilmelde dig kurset i glasperlesmykker, som starter torsdag klokken mellem klokken 10 og 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere om Blæksprutterne og alt det, som du kan få ud af at blive en del af dem, på foreningens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...