Lær at lave dine egne glas-smykker hos Blæksprutterne

31. juli 2020 Kultur

Blæksprutterne tilbyder kurser for enhver, der har lyst til at lære at lave sine egne glasperle-smykker og det er Ulla Stolberg, som står for undervisningen på en række kursusdage.

“Det er et sjovt at arbejde med glas og man kan sagtens blive helt fascineret af det”, siger Ulla Stolberg til SønderborgNYT. Hun har arbejdet med glas og selv deltaget i en lang række kurser gennem hele fem år.

“Men så stoppede underviseren og Blæksprutterne købte hendes udstyr, så nu er vi klar til at lære andre, hvordan man laver smykker af glas. Armbånd, halskæder og også øreringe”, siger Ulla Stolberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er en af de mange, der gerne vil have nogle unikke smykker, så er det jo skønt, at du selv kan lave dem og altså selv bestemmer præcis, hvordan de skal se ud.

Der er også kurser i glaskunst – og her er underviseren Tine Stolberg.

Her i sommertiden er Blæksprutterne flytte fra Skovvej til Perlegade 69 – ved Rønhavepladsen – og du er velkommen til at kigge indenfor og se noget af alt, som Blæksprutterne har at byde på.

Du kan også ringe til Blæksprutterne på telefon 5278 9126 og tilmelde dig kurset i glasperlesmykker, som starter torsdag klokken mellem klokken 10 og 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere om Blæksprutterne og alt det, som du kan få ud af at blive en del af dem, på foreningens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...