Lærer fra Dybbøl-Skolen er smittet med Corona

25. maj 2021 Samfund

En lærer på Dybbøl-Skolen er mandag testet positiv i en pcr-test og det har medført, at to klasser samt fire medarbejdere – ud over den smittede – sendes hjem, fordi de betragtes som nære kontakter. Klasserne er henholdsvis i 5. og 6. årgang.

Fordi læreren er smittet med Corona, skal alle elever i de to klasser samt kollegerne testes negative to gange, før de kan komme i skole igen.

Elever og forældre på Dybbøl-Skolen er informeret.

Gennem den seneste uge har der været en lille stigning i antallet af smittede og det ser sundhedschef Michael Skriver som en konsekvens af mere genåbning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der genåbnet yderlige, så er det forventeligt at antallet af smittede vil stige”, siger han og tilføjer:

“Vi skal ganske enkelt bare blive ved med at spritte hænder, bruge maske og holde afstand”.

Statens Serum Institut oplyser, at man kan acceptere en stigning i antallet af smittede, fordi mange af de ældre og udsatte er blevet vaccineret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...