Læser: Frode Sørensen bør ikke ha’ en periode mere i byrådet

26. oktober 2017 KV2017

Jens Michael Damm, Alssundvej, Sønderborg, skriver:

Borgmesteren har gjort det godt. Det samme har udvalgsformændene Helge Larsen og Jan Prokopek, for nu kun at blive i den røde lejr. Men Frode Sørensen. Det er tæt på en katastrofe.

Frode Sørensen har ganske vist kortvarigt været minister. Det er mange duperet af. Men glem det. Bedøm manden på resultaterne i Sønderborg Kommune.

Talrige er de gange, hvor Teknik & Miljø¬ har begået fejl og klippet forkerte hække mv. Her har Frode Sørensen dukket hovedet. Han har – som ansvarlig politiker – været sparsom med kommentarer. Men når en snor til en ny sti eller p-plads skal klippes, så er han der.

Frode Sørensens arrogante holdning til eksempelvis lokalplanarbejder er skræmmende. Han søger at tromle tingene igennem. Han forgiver – men evner tilsyneladende ikke – at lytte til relevante borgerprotester.

Derfor bør han ikke få en byrådsperiode mere.

Vil man stemme socialdemokratisk, så find en anden kandidat – eller måske en helt tredje i Fælleslisten eller Venstre.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...