Læser: Mener Jan Rytkjær Callesen han fortjener honorar fra Sønderborg Forsyning?

7. juli 2018 Sønderborg

Martin Holmgaard Nielsen skriver:

Jan Rytkjær Callesen er glad for vederlag, men åbenbart ikke for at passe sit arbejde.

Jeg er offentlig ansat og hvis mit fravær, var på 25 procent og jeg undskyldte det med, at jeg var ude og slå græs mellem grantræerne, så ville jeg ikke længere have et job.

Anderledes er det altså for byrådsmedlem og folketingsmedlem Jan Rytkjær Callesen.

Jeg synes, det er et meget dårligt signal at sende til os offentligt ansatte, der skal følge de regler og beslutninger Callesen er med til at træffe – hvis han ellers er til stede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter det seneste afbud måtte Callesen undskylde sig på Facebook, men han mangler faktisk at give et klart svar på en anden problemstilling.

I efteråret sidste år kom det frem at Callesen havde modtaget honorar for sin bestyrelsespost i Sønderborg Forsyning og på det tidspunkt ikke havde deltaget i møder i bestyrelsen. Da sagen kom frem svarede Callesen dengang Ekstra Bladet, at han skam ville komme til det næste møde. Men i dag ved vi, at heller ikke det løfte blev overholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med andre ord kunne Jan Rytkjær Callesen indkassere et honorar på 50.000 kroner for ikke at have deltaget i et eneste møde i Sønderborg Forsynings bestyrelse i hele 2017.

Derfor vil jeg gerne, som offentligt ansat, spørge Callesen om han virkelig mener, han har gjort sig fortjent til det honorar?

Der er her ikke kun tale om kvantitet på nulpunktet, men også en kvalitet, der er yderst tvivlsom.

Da Callesen har for vane at blokerer kritikere på Facebook, vil jeg anbefale ham at skrive sit svar her på SønderborgNYT, så alle kan følge med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...