Læser: Tror Jørgen Mads Clausen ikke vælgere selv kan tænke?

9. november 2017 KV2017

Hans Peter Toft, Gråsten, skriver:

Tror  Jørgen Mads Clausen ikke, at vælgerne  kan tænke selv?

Og vælger  man  nu en stråmand,  når man stemmer på Kleinschmidt?

Som en anden godsejer, måske i tidligere tider ville have gjort  det, stiller  Jørgen Mads Clausen, Danfoss-formand, sig op og befaler: Stem på Kleinschmidt.

Vidste man ikke bedre, ville nogen måske tro,  der var hændt et og andet for  manden. Men er måske blot et udslag  af  misforstået selvopfattelse, af en mulig indflydelse  på vælgerkorpset ?

Artiklen fortsætter under annoncen

På en måde er det også  lidt tragisk, at skulle opleve et så privilegeret menneske, som Jørgen Mads Clausen, ikke har  tillid til vælgerbefolkningen i kommunen, en tillid til at de selv  har evnen til afgøre hvem de ønsker, at give deres stemme uden Jørgen Mads Clausens anbefaling.  En anbefaling, som måske kunne tydes derhen, hvis i ikke gør det,  så…

Det er sikkert ikke meningen fra Jørgen Mads Clausens side, men sådan bliver den måske tydet af nogle.

Og det er netop grunden til,  at Jørgen Mads Clausen i sin meget betydende stilling inden for erhvervslivet i området, skulle afholde sig fra at gøre det. Det er et NO-GO, når man blander erhvervsmilliard styrke-indflydelsen ind  i lokalpolitik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at give sin holdning offentlig tilkende, er Jørgen Mads Clausen også med til at gøre et senere fortroligt  samarbejde med  en anden borgmester i stolen kompliceret eller decideret  umuligt?

Eller er det bare et første skridt til en kommende  borgmester Clausen, der kan skimtes i horisonten ?

Så vi  måske i 2021 kan  sætte kryds ved Danfoss-listen med JMC som spidskandidat?

Så de der vil, kan  vælge den ægte vare, og ikke mere behøve slå sig til tåls med måske en politisk “stråmand Kleinschmidt”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...