Læserbrev: Kommunal service rykker gradvis til Sønderborg

24. marts 2014 Debat

Formand for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, skriver:

Sidste skud på stammen er et indhug i vielserne på Nørherredhus. I forbindelse med etablering af Sundhedshuset i det gamle rådhus i Nordborg var det politisk magtpåliggende for SF, at borgerservice blev placeret på Nordborg Bibliotek, og at vielserne blev placeret på Nørherredhus, for at understøtte turismen og handelslivet på Nordals.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu dukker der så et forslag op på økonomiudvalgets dagsorden om, at vielserne af udenlandske borgere på Nørherredhus om fredagen kan ske andre steder i kommunen, og at papirarbejdet sker om torsdagen på borgerservice i Sønderborg og ikke i Nordborg. Formålet er at få de udenlandske gæster til at overnatte og handle i Sønderborg og ikke på Nordals. Voila. Keine hexerie nur behändigkeit.

Nu da SF efter kommunevalget ikke mere er i byrådet, kan man håbe at der er andre byrådsmedlemmer der har nosser nok til at afvise endnu et svigt af Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...