Læserbrev: Kommunal service rykker gradvis til Sønderborg

24. marts 2014 Debat

Formand for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, skriver:

Sidste skud på stammen er et indhug i vielserne på Nørherredhus. I forbindelse med etablering af Sundhedshuset i det gamle rådhus i Nordborg var det politisk magtpåliggende for SF, at borgerservice blev placeret på Nordborg Bibliotek, og at vielserne blev placeret på Nørherredhus, for at understøtte turismen og handelslivet på Nordals.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu dukker der så et forslag op på økonomiudvalgets dagsorden om, at vielserne af udenlandske borgere på Nørherredhus om fredagen kan ske andre steder i kommunen, og at papirarbejdet sker om torsdagen på borgerservice i Sønderborg og ikke i Nordborg. Formålet er at få de udenlandske gæster til at overnatte og handle i Sønderborg og ikke på Nordals. Voila. Keine hexerie nur behändigkeit.

Nu da SF efter kommunevalget ikke mere er i byrådet, kan man håbe at der er andre byrådsmedlemmer der har nosser nok til at afvise endnu et svigt af Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...