Læserbrev: Kommunal service rykker gradvis til Sønderborg

24. marts 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Formand for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, skriver:

Sidste skud på stammen er et indhug i vielserne på Nørherredhus. I forbindelse med etablering af Sundhedshuset i det gamle rådhus i Nordborg var det politisk magtpåliggende for SF, at borgerservice blev placeret på Nordborg Bibliotek, og at vielserne blev placeret på Nørherredhus, for at understøtte turismen og handelslivet på Nordals.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu dukker der så et forslag op på økonomiudvalgets dagsorden om, at vielserne af udenlandske borgere på Nørherredhus om fredagen kan ske andre steder i kommunen, og at papirarbejdet sker om torsdagen på borgerservice i Sønderborg og ikke i Nordborg. Formålet er at få de udenlandske gæster til at overnatte og handle i Sønderborg og ikke på Nordals. Voila. Keine hexerie nur behändigkeit.

Nu da SF efter kommunevalget ikke mere er i byrådet, kan man håbe at der er andre byrådsmedlemmer der har nosser nok til at afvise endnu et svigt af Nordals.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...