Læserbrev: Kommunal service rykker gradvis til Sønderborg

24. marts 2014 Debat

Formand for SF i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, skriver:

Sidste skud på stammen er et indhug i vielserne på Nørherredhus. I forbindelse med etablering af Sundhedshuset i det gamle rådhus i Nordborg var det politisk magtpåliggende for SF, at borgerservice blev placeret på Nordborg Bibliotek, og at vielserne blev placeret på Nørherredhus, for at understøtte turismen og handelslivet på Nordals.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Jørgen Jørgensen advarer imod centralisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu dukker der så et forslag op på økonomiudvalgets dagsorden om, at vielserne af udenlandske borgere på Nørherredhus om fredagen kan ske andre steder i kommunen, og at papirarbejdet sker om torsdagen på borgerservice i Sønderborg og ikke i Nordborg. Formålet er at få de udenlandske gæster til at overnatte og handle i Sønderborg og ikke på Nordals. Voila. Keine hexerie nur behändigkeit.

Nu da SF efter kommunevalget ikke mere er i byrådet, kan man håbe at der er andre byrådsmedlemmer der har nosser nok til at afvise endnu et svigt af Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49