Læserindlæg: Aase Nyegaard takker borgerne omkring Himmark

23. januar 2020 Nordborg

Aase Nyegaard, Teknik- og Miljøudvalgsformand, skriver:

Kære borgere, der var til mødet om trafik Himmark tirsdag aften i Svenstrup Forsamlingshus.

I min velkomsttale til borgermødet om Nordals Resort, hvor der var ca. 450 personer til stede sagde jeg følgende:

“Vi kan ikke gennemføre et projekt i den her størrelse uden at få hjælp fra jer borgere. Mange af jer har jeres daglige gang i området, og det er jer der er eksperter i, hvad der sker i lokalområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at vi kan få udarbejdet den bedst mulige miljørapport, har vi brug for input til, om der er særlige forhold, der skal behandles i processen.

Er der øvrige emner, som bør belyses i den samlede miljøvurdering og miljøparametre, som er særligt relevante i forhold til forslag til kommuneplantillæg og forslag til lokalplan samt realisering af det konkrete projekt”

Tirsdag aften blev det bevist, at både Sønderborg Forvaltning, Rambøl og Nordals Resort har lyttet til de bekymringer, der er kommet frem både med hensyn til trafik i etablerings- og driftsfasen gennem Himmark. Samtidig har borgerne gjort det, de skal, de er nemlig kommet med et konstruktivt forslag til en anden vejføring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til alle jer, der har brugt tid på at lave et alternativt forslag. Det er dejligt at opleve et sådant samarbejde om Sønderborg Kommunes vigtige satsning på turisme og arbejdsplader på Nordals.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Kultur, Augustenborg

Lokale kunstnere kan udstille på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022

6. december 2021 Kultur

Frem til 19. december inviterer Charlottenborg Fonden for 165. gang til at ansøge om optagelse på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022. Og det gælder ikke mindst de mange kunstnere, som udstiller i Augustenborg, siger Isabella Hemmersbach, som er med til at arrangere udstillingen. Årets jury er inviteret med henblik på at skabe et alsidigt grundlag for udstillingens […]

Læs mere...