Læserindlæg: Angrib bare politikerne – men ikke kommunens medarbejdere

22. marts 2020 Sønderborg

Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget skriver:

Jeg bliver skuffet over Charles Ginnerskovs måde at angribe en medarbejder på. Det er ikke særligt frugtbart for en videre dialog, at Charles Ginnerskov, ejer af Skansegaarden, angriber en medarbejder i Tekniks Forvaltning i et indlæg på SønderborgNYT  fredag og dermed kun gengiver sin side af historien.

Det er vanlig kutyme, at hvis kommunen skal angribes, så er det politikerne i byrådet, der må stå for skud og ikke medarbejderne, der aldrig kan forsvare sig og give deres side af historien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil meget gerne bede om, at Charles Ginnerskov tager fat i den administrative eller politiske ledelse, hvis der er utilfredshed med en medarbejder.

Jeg synes en dialog er vigtigere end få sin side af sagen i medierne og det derfor er vigtigt at passe på vore medarbejdere i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...