Læserindlæg: Arbejdet med at bygge en snemand skabte glæde i en Coronatid

5. februar 2021 Sønderborg

Sarah Bonde, Sønderborg, skriver:

En ven gjorde mig opmærksom på jeres nye coverbillede, så derfor tænkte jeg I kunne få historien bag, da den er lidt fin, måske endda særligt i disse Corona-tider, hvor det gælder om at bidrage til gode stemninger.

Onsdag havde jeg fået fri fra arbejde, fordi min kæreste var på besøg fra København og vi stod som resten af Sønderborg op til det flotteste – og længe ventede – snelandskab. Vi kom hurtigt ud i vejret og havnede på Rådhustorvet, hvor et spontant snemandbyggeri begyndte at tage form. Vi havde ikke været længe i gang med at rulle før to piger – fra et vindue – viftede med en gulerod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi takkede glædeligt ja til guleroden.

Ikke længe efter vi havde fået snemanden samlet – arme og det hele – kom én af pigerne fra før ned og hun havde en bakke vindruer med til knapper.

Da vi var godt tilfredse med resultatet og glade over det fælles engagement lidt sne kan skabe mellem fremmede, begyndte vi at gå tilbage.

Vi vendte os dog om en sidste gang for at se vores værk på afstand – lige tidsnok til at se en kvinde komme tilbage med et halstørklæde, så snemanden kunne holde varmen

Artiklen fortsætter under annoncen

Dét er historien bag snemanden på Rådhustorvet

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...