Læserindlæg: Begrænsninger af mulighederne for at bruge svømmehallen er forkerte

29. maj 2019 Sønderborg

Sune Rasmussen skriver:

Jeg er blevet bekendt med, at Idrætshøjskolens svømmehal er blevet klar efter istandsættelsen og er derfor uforstående over hvorfor, at svømmeklubben ikke benytter Idrætshøjskolens svømmehal igen, men tværdig imod skal til at beslaglægge mere af den offentlige svømnings tid i Humlehøj hallen.

For den del af befolkningen, der har et arbejde, hvor arbejdstiden ligger fra 8-16, er der kun mulighed for at komme tirsdag og torsdag, men der er der kun to baner til den offentlige svømning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og for at sige det lige ud, så er det umuligt at være der, hvis der er flere end fire, der svømmer i de to banner.

Og nu vil man også til at skære i den tid.

Hvis Sønderborgs politikere ønsker, at der skal være mulighed for at den almindelige borger, lige som det er for offentlige ansatte i Sønderborg Kommune – Sundhedsudvalget har givet tilskud til de offentligt ansatte til sundhedsfremmende motion – at holde sig i form, er en begrænsning af den offentlige svømning ikke den rigtige retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden, for mig uforstående beslutning, er at der ikke er nogen form for kontrol af de personer – børn og voksne – som bruger svømmehallen, at de overholder de hygiejnekrav der er i svømmehallen.

Jeg ser ofte at der kommer f.eks. en far med børn ind og går under bruseren og står der 10-20 sek. uden at vaske sig og går der efter direkte ind i svømmehallen.

Det samme sker når svømmeklubbens børn kommer, der er en meget stor del af dem der hopper i deres badebukser og så under bruseren uden at vaske sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det skal der gøres noget ved.

Det er noget svineri.

Jeg mener at bemandingen er for lav og det er absolut ikke en anklage mod det personale der er ansat.

De gør et godt stykke arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk