Læserindlæg: Der skal to til en tango

6. marts 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

I en avis angriber Philip Tietje fra Aabenraa borgmester Erik Lauritzen for at føre en usaglig debat og iøvrigt bære brænde til konflikten mellem Aabenraa og Sønderborg i sagen om placering af sygeplejerskolen.

Svend Erik Petersen.

Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er helt enige om at denne uoverensstemmelse er meget uheldig og ødelægger meget af det potentiale der ligger i at 2 kommuner kunne have et godt og givtigt samarbejde på en lang række områder.
Men så hører enigheden også op. Det er Tove Larsen som starter konflikten ved at argumentere for en flytning af skolen til Aabenraa bla fordi Sønderborg bare er en blindtarm! Se det er at nedgøre nabokommunen. Ydermere støttes hun af fremtrædende byrådspolitikere fra Aabenraa byråd. Det finder jeg uklædeligt, uklogt og hel del mere som jeg vil udelade her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er adressen på din klage forkert Philip Tietje, men det er da fint du påpeger problemet.
Iøvrigt så mener jeg også, at hvis sygeplejeskolen flyttes til Aabenraa så er det ikke argumenterne som taler herfor. Så vil det udelukkende være af politiske årsager. Præcis ligesom det skete med placeringen af akutsygehuset.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...