Læserindlæg: Der skal to til en tango

6. marts 2014 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

I en avis angriber Philip Tietje fra Aabenraa borgmester Erik Lauritzen for at føre en usaglig debat og iøvrigt bære brænde til konflikten mellem Aabenraa og Sønderborg i sagen om placering af sygeplejerskolen.

Svend Erik Petersen.

Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er helt enige om at denne uoverensstemmelse er meget uheldig og ødelægger meget af det potentiale der ligger i at 2 kommuner kunne have et godt og givtigt samarbejde på en lang række områder.
Men så hører enigheden også op. Det er Tove Larsen som starter konflikten ved at argumentere for en flytning af skolen til Aabenraa bla fordi Sønderborg bare er en blindtarm! Se det er at nedgøre nabokommunen. Ydermere støttes hun af fremtrædende byrådspolitikere fra Aabenraa byråd. Det finder jeg uklædeligt, uklogt og hel del mere som jeg vil udelade her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er adressen på din klage forkert Philip Tietje, men det er da fint du påpeger problemet.
Iøvrigt så mener jeg også, at hvis sygeplejeskolen flyttes til Aabenraa så er det ikke argumenterne som taler herfor. Så vil det udelukkende være af politiske årsager. Præcis ligesom det skete med placeringen af akutsygehuset.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...