Læserindlæg: Hvor blev borgmesteren af?

29. september 2014 Debat

Byrådsmedlem Petter Astrup, Venstre, skriver:

Søndag aften var der inviteret til borgermøde i Nordborg Hallen, hvor der deltog 250 borger, for at få besvaret mange af de spørgsmål som er, når der skal indkvarteres 300 – 400 nye borger i Nordborg by – et godt og veltilrettelagt borgermøde hvor tonen var god – mange tak til arrangørerne.

Desværre valgte borgmester Erik Lauritzen at blive væk – argumentet var, at han syntes at tonen var lidt skinger og at det var en sag mellem boligforeningen Danbo og Udlændingestyrelsen.

Petter Astrup synes, borgmesteren stikker halen mellem benene.

Petter Astrup synes, borgmesteren stikker halen mellem benene. at blive væk – argumentet var, at han syntes at tonen var lidt skinger og at det var en sag mellem boligforeningen Danbo og Udlændingestyrelsen.

Hr.

Artiklen fortsætter under annoncen

borgmester Erik Lauritzen, vi er mange fra Nordals, der er skuffede.

Ja, selvfølgelig vil der komme kritiske bemærkning, det gjorde der også til borgermøderne i Sønderborg. Det er vel ikke så usædvanligt, når vi kender de landpolitiske holdninger, hvor nogen er direkte imod, at der kommer flygtninge til landet – sådan er det.

Men derfra og til at stikke halen mellem benene og – som borgmester for hele Sønderborg Kommune – blive væk, det er ikke særlig pænt overfor os der er borgere på Nordals og en del af Sønderborg storkommune.

Redaktionen:

Tonen i Nordborg var “stueren” hele vejen gennem debatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fordelen ved at integrerede flygtninge deltog i debatten var, at vi mødedeltagerne blev klogere på, hvordan det er at flygte fra krig og finde ud af at få et liv langt hjemmefra.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Fik du ikke tilskud fra Bygningspuljen – så se med klokken 17 og hør om andre tilskuds- og fradragsmuligheder

20. april 2021 Erhverv

Bygningspuljen, hvor boligejere kan søge om tilskud til energioptimerende bolig-projekter, blev for et par uger siden tømt på blot 13 timer. Men der er fortsat mange muligheder for at få tilskud og fradrag, når boligen skal energi-renoveres. Derfor inviterer Broager Sparekasse til et direkte, gratis webinar i eftermiddag klokken 17:00, hvor Charlie Lemtorp fra ProjectZero […]

Læs mere...