Læserindlæg: Hvor blev borgmesteren af?

29. september 2014 Debat

Byrådsmedlem Petter Astrup, Venstre, skriver:

Søndag aften var der inviteret til borgermøde i Nordborg Hallen, hvor der deltog 250 borger, for at få besvaret mange af de spørgsmål som er, når der skal indkvarteres 300 – 400 nye borger i Nordborg by – et godt og veltilrettelagt borgermøde hvor tonen var god – mange tak til arrangørerne.

Desværre valgte borgmester Erik Lauritzen at blive væk – argumentet var, at han syntes at tonen var lidt skinger og at det var en sag mellem boligforeningen Danbo og Udlændingestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Petter Astrup synes, borgmesteren stikker halen mellem benene.

Petter Astrup synes, borgmesteren stikker halen mellem benene. at blive væk – argumentet var, at han syntes at tonen var lidt skinger og at det var en sag mellem boligforeningen Danbo og Udlændingestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hr. borgmester Erik Lauritzen, vi er mange fra Nordals, der er skuffede.

Ja, selvfølgelig vil der komme kritiske bemærkning, det gjorde der også til borgermøderne i Sønderborg. Det er vel ikke så usædvanligt, når vi kender de landpolitiske holdninger, hvor nogen er direkte imod, at der kommer flygtninge til landet – sådan er det.

Men derfra og til at stikke halen mellem benene og – som borgmester for hele Sønderborg Kommune – blive væk, det er ikke særlig pænt overfor os der er borgere på Nordals og en del af Sønderborg storkommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen:

Tonen i Nordborg var “stueren” hele vejen gennem debatten. Og fordelen ved at integrerede flygtninge deltog i debatten var, at vi mødedeltagerne blev klogere på, hvordan det er at flygte fra krig og finde ud af at få et liv langt hjemmefra.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk