Læserindlæg: Hvor mange løgne kan et byråd stå model til?

18. juli 2019 Gråsten

Claus Christensen, Kværs, skriver:

Når Sønderborg kommune lod sig presse til at stemme for et biogasanlæg ved Kværs, var det under Nature Energy’s påstand om, at dette skulle laves i samarbejde med lokale landmand. En løgn som vi der bor her, hele tiden har været klar over, en løgn som vi der bor her, hele tiden har gjort Sønderborg kommune opmærksomme på, en løgn der nu for alvor er blevet synlig.

Desperationen er ved at melde sig, eftersom at Nature Energy netop har holdt missionsmøde i Løgumkloster, under mottoet: ”Bor du 30 km eller mere fra Kværs, er vi interesseret i din gylle”, anbefalingerne og beregningerne i miljørapporten, arbejder med en radius på 25 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Nature Energy står i Løgumkloster og påstår: ”Vi er i god dialog med lokalbefolkningen”, er det ikke en påstand, vi, der bor her i Kværs, kan genkende.

Når befolkningen stiller spørgsmål til beregningsmetoder mm. svarer forvaltningen:

”Nature Energy er en velfungerende virksomhed, som i dag driver ni velfungerende biogasanlæg, hvor der dagligt produceres og leveres biogas”.

Ikke just et evidensbaseret svar og absolut ikke hvad man kalder et professionelt høringssvar.

Hvor mange løgne kan et byråd stå model til?

Kære byråd

I har truffet jeres afgørelse på et helt forkert grundlag, det er nu I skal forlange en ny miljørapport.

Det er nu I skal tage ansvaret tilbage og lade forvaltningen drive professionelt forvaltningsarbejde, så I igen kan drive professionelt byrådsarbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Boldklub: Mød op til generalforsamlingen og brug din stemmeret

12. maj 2021 Kultur

Sønderborg Boldklub er i gang med at forberede den årlige generalforsamling, som finder sted den 9. juni i klubbens lokaler i SFS-hallen på Borgmester Andersens Vej. Medlemmer, som har forslag, som de vil have behandlet på Sønderborg Boldklubs ordinære generalforsamling, skal sende deres forslag til formanden inden den 26. maj som er 14 dage før […]

Læs mere...