Læserindlæg: Hvorfor kritisere byrådet for oversvømmelser?

30. marts 2020 Sønderborg

Allan Breckling, Sønderborg, skriver:

I disse dage er Sønderborg Kommune under konstant angreb og dermed vor borgmester og byrådet. Hvor er det dog sørgeligt og pinligt. Vi bor i en af de fremmeste kommuner i landet – og der gøres alt det bedste for os borgere og det på alle planer!

Senest her ved oversvømmelsen – kritik, kritik, kritik – tja kommunen har altså lige så lidt indflydelse på vejret, som vi andre borgere har i det og det er en del af dna’et hos os, der bor hernede ved havnefronten, at sommetider går Alssund over sine ‘grænser – det samme sker i Flensborg og Haderslev og andre steder i landet. Og udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommetider har jeg en fornemmelse af,  at det at være lokal politiker må være et absolut utaknemmeligt job – vi har jo alle vores egen helt personlige dagsorden..om det så gælder stierne – vejene – husene omkring os. Ja selv menneskene – vores naboer.

Sønderborg Kommune kan nu ikke tage alt op og fikse de små lokale problemer, som alle brokker sig over, på to eller tre dage. Ting ta’r tid, som salig Piet Hein skrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så er der Facebook-brok og ballade og det i tide og utide. Det ser ud til – trods sygdomskrise og curling problemer – at vi har den borgmester vi har brug for – i byrådet er de personer, der gør gavn og samarbejder.

Tusinde tak… jeg elsker denne by og de mennesker der bor her – næsten alle – og jeg er tryg ved og stolt af – at det ikke er dumhed og småborgerlighed, der sidder ved roret, men tværtimod, at der er personer her – som der er i regeringen – og de kæmper for at byen skal blive endnu mere rig og storslået både åndeligt og politisk. Og menneskeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...