Læserindlæg: Kirkens Korshær sender stor tak til Sundhedsudvalget

4. februar 2021 Sønderborg

Jørgen Jørgensen, formand for korshærrådet, skriver:

Kirkens Korshær siger tak til Sundhedsudvalget for en hjælpende varm hånd i en kold tid.

Alle er vi i mere eller mindre grad ramt på vores frihed og vores livsituation af restriktionerne. Men én gruppe er særlig hårdt ramt og det er vore hjemløse og udsatte medborgere. For tiden er det ikke bare corona de skal kæmpe med, men også det kolde vejr.

I Kirkens Korshær forsøger vi med vores sociale arbejde og varmestuer at hjælpe de udsatte og hjemløse, men nedlukning af samfundet rammer også dette værdifulde arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sociale arbejde i korshæren er langt henad vejen finansieret af vores genbrugsbutikker, men de har også været tvunget til at lukket ned.

Og de mange frivillige der gør et stort stykke arbejde, har været sendt hjem.

Og ingen statslige hjælpepakker her.

Derfor stod varmestuen, der dagligt serverer morgenmad, middagsmad og aftensmad til 50-60 udsatte medborgere, overfor en nedlukning.

Men en henvendelse til Sundhedsudvalget og en hurtig reaktion derfra, har nu sikret at vores varmestue i denne kolde tid stadig kan holde åben for de mest udsatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak for det.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...