Læserindlæg: Kirkens Korshær sender stor tak til Sundhedsudvalget

4. februar 2021 Sønderborg

Jørgen Jørgensen, formand for korshærrådet, skriver:

Kirkens Korshær siger tak til Sundhedsudvalget for en hjælpende varm hånd i en kold tid.

Alle er vi i mere eller mindre grad ramt på vores frihed og vores livsituation af restriktionerne. Men én gruppe er særlig hårdt ramt og det er vore hjemløse og udsatte medborgere. For tiden er det ikke bare corona de skal kæmpe med, men også det kolde vejr.

I Kirkens Korshær forsøger vi med vores sociale arbejde og varmestuer at hjælpe de udsatte og hjemløse, men nedlukning af samfundet rammer også dette værdifulde arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sociale arbejde i korshæren er langt henad vejen finansieret af vores genbrugsbutikker, men de har også været tvunget til at lukket ned.

Og de mange frivillige der gør et stort stykke arbejde, har været sendt hjem.

Og ingen statslige hjælpepakker her.

Derfor stod varmestuen, der dagligt serverer morgenmad, middagsmad og aftensmad til 50-60 udsatte medborgere, overfor en nedlukning.

Men en henvendelse til Sundhedsudvalget og en hurtig reaktion derfra, har nu sikret at vores varmestue i denne kolde tid stadig kan holde åben for de mest udsatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak for det.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...