Læserindlæg: Kommende folketingspolitikere skal også bakke op om Als-Fynbroen

11. april 2019 Augustenborg

Benny Engelbrecht, Socialdemokratiet, Jan Rytkjær Callesen, DF, og Ellen Trane Nørby, Venstre, skriver:

Vi har kæmpet i mange år og er nået lagt med at realisere en fast forbindelse mellem Als og Fyn, men vi er ikke i mål. Derfor er det dejligt, at der nu er flere, der støtter op om en sydlig Lillebælts-forbindelse i form af en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

Det er positivt med det lokale engagement fra en række folketingskandidater i arbejdet for at få skabt national politisk opbakning til Als-Fyn broen fra nye folketingskandidaters side.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan vi kun hilse velkomment.

Og vi håber så også, at de samme kandidater får overbevist deres partier i Folketinget til også at bakke op – for der mangler opbakningen fra partierne.

Som det er lige nu, har kun Regeringen – Venstre, Konservative og Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet, der har nedskrevet politik, hvor der er opbakning til den faste Als-Fyn forbindelse.

Vi har som lokalt valgte folketingsmedlemmer gennem en lang årrække arbejdet for, at den faste forbindelse kan blive til virkelighed og vi er heldigvis længere fremme end nogensinde før, men vi er ikke i mål, så flere, der bakker op er vigtigt, så velkommen i kampen – vi glæder os til samarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...