Læserindlæg: Kommunen skal sikre Flextrafik kører efter overenskomst

Arkivfoto
Arkivfoto
23. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Best.medl. i SF i Sønderborg og Region Syddanmark, Erik Bach, skriver:

 

Alt tyder på at Flextrafik, som er en del af Sydtrafik, laver social dumpning i deres udbud. De har fravalgt, som eneste trafikselskab, at lave arbejdeklausuler. Det er kommunerne i Region Syddanmark som sidder på flertallet i Sydtrafiks bestyrelse, men de tænker nok mere kassetænkning end i ordnede løn og arbejdsforhold.

Det er ikke alene ansatte ved de vognmænd, som ikke kører efter overenskomst, der rammes. Det gør de vognmænd, som har ordnede løn og arbejdsforhold også.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som SF’er vil jeg opfordre Sønderborg Kommune til kun at benytte de vognmænd, som har overenskomst eller dem som fremlægger deres arbejds- og lønforhold.

Sønderborg Kommune har klausuler på området og jeg håber at de ansvarlige politikere lever op til deres ansvar.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...