DEBAT: LA-Ungdom i Sønderborg tror på lettelse af topskatten

18. oktober 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

SønderborgNYT har modtaget følgende læserindlæg fra Anders Osther, Liberal Alliances Ungdom:

Politikere og kommentatorer på Christiansborg forsøger at bilde den danske befolkning ind, at en lettelse af topskatten ikke vil understøtte hele landet og kun gavne nogle få borgere og ikke skabe hverken øget økonomisk aktivitet eller vækst.

Det er simpelthen ikke korrekt.

Faktisk forholder det sig således, at topskatten er en af de mest skadelige skatter vi har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den hæmmer nemlig lysten til at yde en ekstra indsats, tage en længere uddannelse, flytte til Danmark som højtlønnet udlænding og samtidig dyrker topskatten fundamentalt set en kontraproduktiv jantelovsmentalitet.

Derfor vil en sænkning af topskatten betyde ganske meget for vores land, da der vil komme langt mere begejstring og initiativlyst.

Ifølge EB’s beregninger vil der ske følgende i Sønderborg Kommune når Liberal Alliance kommer igennem med sit ønske om en 5 pct.

Artiklen fortsætter under annoncen

lettelse af topskatten for alle:  I Sønderborg Kommune betaler 7 pct. af befolkningen topskat.

Efter lettelsen vil staten opkræve 49 millioner kroner mindre i skat fra vores kommunes borgere.

Disse penge vil blive brugt af de borgere som selv har tjent dem, frem for at gå til spilde i en labyrint af bureaukrati og politiske lappeløsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle vil bruge deres skattelettelse på at øge deres forbrug til gavn for det lokale forretningsliv, medens andre vil investere i virksomheder til gavn for beskæftigelsen.

Boligejerne vil måske gøre noget mere ud af deres bolig til glæde for byens udseende, huspriserne, og dermed kommunens attraktivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ser frem til skatteforhandlingerne, for der kommer nemlig ikke et valg, men en lettelse af topskatten. Vi har nemlig brug for begejstring her til lands.

Deltag  i debatten på SønderborgNYTs Facebookside.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sønderborg

Tre mænd dømt for vold

16. april 2021 112

En 44-årig mand, bosnisk statsborger med bopæl i Sønderborg, blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt tre års fængsel samt udvisning for bestandig for vold og trusler mod polititjenestemænd samt ulovlig besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Hændelsen fandt sted midt i august 2020, hvor betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi […]

Læs mere...