Debat: Lad os hejse flagene når cykelrytterne kommer til byen

10. august 2021 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Beuschau, Socialdemokratiet, skriver:

På onsdag kommer PostNord Danmark Rundt til Sønderborg, lad os alle sammen hejse flaget og byde de 140 cykelryttere velkommen. Det er supper godt at vores historiske Dybbøl er målområde, og jeg håber at mange vil bakke op om cykel løbet.

Når de 140 cykelryttere passerer mål linjen ved Dybbøl Mølle, har de cyklet en strækning på 190km denne dag.

De cykler stort set samme rute som Tour de France gør i 2022, men det er først når cykelrytterne forlader Gråsten at de følger TDF ruten.

Artiklen fortsætter under annoncen

For de som har tid og lyst og vil se løbet tæt på, så kan det anbefales at møde op i målområdet ved Dybbøl Mølle, her vil cykelrytterne komme tre gange forbi, da der er en lille rundstrækning på Dybbøl- og Alssiden. Der er også en mulighed for at se cykelrytterne køre op ad bakken ved Jomfrustien, her vil de være noget langsommere undervejs.

Ved Kong Christian den Xs Bro har man rig mulighed for at se cykelrytterne seks gange inden for en halv time, da broen er omdrejnings punktet for rundstrækningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil lige for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at der vil være en del indskrænkninger omkring Havnen i tidsrummet 15:00 til 19:00 i Sønderborg med P pladser og færdsel. Så derfor: Kom i god tid og vær med til at gøre dagen til en fest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...